Electronic Press Kit

 

BOOKING via skjemaet nederst på siden, andre forespørsler sendes på epost!

OM ARTISTEN

Mitt navn er Paul Bernard. Jeg er en selvstendig artist, produsent, låtskriver og komponist fra Askøy utenfor Bergen. Som soloartist befinner jeg meg i landskapet mellom alternativ og melodiøs rock, hiphop og popmusikk. Lydbildet er preget av en allsidig musikalsk bakgrunn og interesser; organiske elementer, melodi, passende stemninger og personlige tekster. All musikk og tekster er skrevet og fremført av meg selv, om ikke annet er oppgitt.

DISKOGRAFI

Jeg gav ut flere gratisalbum og utgivelser før det første offisielle albumet “Sånne dager” ble sluppet i 2012, etterfulgt av dobbeltalbumet “Sånne andre dager: Leftovers & remixes” året etter.  I august 2015 slapp jeg min første norskspråklige fullengder; “En ny side”, og i 2016 slapp jeg mini EPen “En ny side (remix)” med singer/songwriter-talentet Vårin Strand med på tittelsporet. I november 2017 ble den første singelen, “Aleine i min by” sluppet, etterfulgt av “En av oss” i januar 2018. Og 3.mars slippes singelen “Hele meg”. Alle tre låtene er fra det kommende albumet som er forventet i første halvdel av 2018. Musikken er gitt ut via Valiant Sounds og kan selvsagt finnes på alle de ordinære streamingtjenestene.

Albumet åpner med et deilig brak. Ulven uten flokk er en virkelig godbit med en symfonisk og filmatisk produksjon, som beveger seg mot mørket og er inspirert av svartmetall. En perfekt start på platen…Så har vi kommet til utgivelsens siste låt, Mellom Skyene. Dette er en helt glitrende avslutning på albumet. …Men selv om ikke alle låtene er topplåter, sitter jeg igjen med syv-åtte fantastiske spor, hvorav to av dem lett kan karakteriseres som rene kunstverk. Paul Bernard er definitivt en usedvanlig kreativ og solid artist, som er både tekstforfatter, musiker og produsent på et veldig høyt nivå.  – Musikknyheter.no om albumet EN NY SIDE i 2015

 

PRODUSENT

Som produsent lager jeg også musikk for/med andre artister/prosjekter. Det kan være originale musikkproduksjoner, remixer eller instrumentalmusikk. Samarbeidet med Feit’n (“Noe bedre”) endte i 2016 opp i den populære NRK-serien SKAM sesong 2. Andre artister jeg har samarbeidet med er Salvador Sanchez (Darkside of the force), Oral Bee, Sirius, Kjartan Gaulfossen, Alf J.A.Borge, Eirik “Dr.Deem” Minde, Big Daddy Karsten, skRap Klan, Christian (fra Silver End), Sheepy, TorEven Terror (Vågsbygd Handy), Teorim, Gandhji/Graa Sky, Mr.Franklin, André Jensen, Lopez, Perseph One, Epic Rain, Chem, Tone Rose Bratland, Camilla North, Hajoken, PederPederMayne og mange flere.

 

AKTUELT

Det er sluppet 2 singler fra det kommende albumet; “Aleine i min by” og “En av oss”. Tredje singelen “Hele meg” (med Christian Lerø fra Silver End) slippes 3.mars, og kan høres på privatlenke HER (ikke del). Albumet slippes senere i år.

Du kan også lytte på utvalgte låter i denne PRIVATE SOUNDCLOUDLISTEN.

Trykk på cover for lenke til stream/nedlast v de siste utgivelsene.

(ikke tilgjengelig før 3.mars)

 

 

PAUL BERNARD LIVE

Jeg bruker liveband når jeg skal formidle musikken min fra scenen; det kan være fullt band med full trøkk, men jeg kan også holde mer intime konserter (akustisk/halvakustisk).

Livemusikere er Alf J.A.Borge (gitar/vokal), John Inge M.Ellingsæter (gitar) , Kenny Larsen (trommer/backtrack), Tor Inge Vethe (bass) – besetningen kan variere fra konsert til konsert. Disse musikerne er også å finne på flere av innspillingene på det kommende albumet.

“Et alternativt og energisk hiphop-orkester, som ikke er redd for å blande sjangre, med Bernard i front med sin usedvanlig behagelige og særegne måte å rappe på. I tillegg synger han bra, sammen med flere av de andre bandmedlemmene. Et utrolig kult og spennende konsept!” Musikknyheter.no om vår opptreden på USIG-festivalen (01.12.14)

I tillegg til å ha stått på de fleste scener i Bergen har jeg også atidligere opptrådd på bl.a. Lost Weekend festivalen, Feitaboogie Festival, Bergen Internasjonale Musikkfestival, Phonofestivalen, Nøstejazz, Musikkfest (i Oslo og i Bergen), I see Humans, PlenAir festivalen, Usigfestivalen og Ulvestock.

 

 

 

Pressebilde 1 (trykk her for full størrelse)

Paul Bernard_promo1

Pressebilde 2 (trykk her for full størrelse)

Paul Bernard_promo2

Pressebilde 3 (trykk her for full størrelse)

_mg_7480_2

Pressebilde 4 (trykk her for full størrelse)

_mg_7480_1

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Advertisements