[NYTT ALBUM] En gang til

Aloud me to reintroduce myself:

Jeg er en artist, låtskriver, komponist og musikkprodusent fra Askøy utenfor Bergen. For mange er jeg kjent som musikkprodusent, spesielt innenfor hiphopsjangeren. Jeg har blant annet gjort musikk med Oral Bee, Sirius, Nils m/Skils, Big Daddy Karsten, Salvador Sanchez, El Axel, Damien og ikke minst Feit’n fra Kolbotn sin “Noe bedre” fra NRK-suksessen “Skam”.

Etter flere undergunnsalbum og utallige samarbeid med artister fra hele landet, slapp jeg mitt første offisielle soloalbum i 2012. Det fikk tittelen «Sånne dager«. For mange ble dette en introduksjon til mitt rare, unike og eklektiske musikkunivers. Organisk, stemningsfullt, progressivt og variert kan være andre stikkord. 

Fire EP’er, tjuefem singler og fem album senere, inkludert fjorårets dobbeltalbum «Mitt hus«, hvor jeg hadde med seg nesten femti gjesteartister, slapp jeg nå jubileumsalbumet «En gang til». Dette er mitt personlige «best of» album, bestående av nye versjoner, remakes og remixer av sololåter fra de 10 siste årene. Som bonus vil du også få servert flere helt nye låter! Her finner du alt fra ren rap, hip hop beats, pop, tunge riff, fengende melodier, pompøse partier, sang, progressiv rock og rolig instrumentalmusikk.”

Se videointervju fra Askøy24 hvor PB jeg snakker om albumet og musikalske planer fremover.

Gjesteartister

Alf, Christian Lerø (Silver End), Oda (Utflod), Static Display, Ilive, Nygård, Xanatis, Martelise (Blue Starling), Kristin Bergsvik og Nora Yuyue Zheng

Medvirkende

John Inge Melve Ellingsæter, Tor Inge Vethe, Kenny Ivan Larsen (Specific Moments/Sandmarx), Trond Espen Teigen Bjoland (Secret Treehouse) , Cily Shakti, Connie Wærdahl (ConnieN), Johan Franklin Østbye Williams (Franklin Morales), Kristelle Marie Mendoza Johnsen, Camilla Norderud (Camilla North), Tone Rose Bratland, Lucas Roussel (Casilian), Mikael B.Roussel (Casilian). Sigbjørn Hovland (Novocaine)

Med dette albumet avrunder jeg et kapittel i min musikalske bok. Sjekk takkelisten under videoene!

Legger Spotifylenke direkte inn her. Ønsker du å bruke andre tjenester TRYKK HER

Støtt din tjommi og kjøp albumet via Bandcampsiden min! Du kan høre 10 låter før du evt. må kjøpe musikken for å høre mer. But don’t worry – hele albumet, altså 30 låter, koster bare 50 kr (litt mindre enn de store Freia sjokoladene)! Om du virkelig skulle ønske å støtte meg og arbeidet mitt, har du også muligheten til å betale mer, hvis du mener jeg fortjener det. Skulle det være så at du popper innom for å høre på albumet nå, så håper jeg virkelig at du likevel vil kjøre noen plays på Spotify, iTunes, Tidal eller andre digitale plattformer – det hjelper meg masse! Legg din favorittlåt til i en liste, og del gjerne med andre. Tusen takk for støtten så langt. 😄🙏🏾❤️💯 Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva som er favorittlåten din!

(Fortsetter under videoene)

Jeg vokste opp i en tid der man kjøpte fysiske album. Jeg var en av de som elsket å lese om hvem som hadde jobbet med, og bidratt på, albumene, og ikke minst elsket jeg å lese takkelister. Jeg oppdaget faktisk masse ny musikk på denne måten. Og jeg vurderte alltid hvem som skulle stått på min egen takkeliste hvis jeg noen gang fikk muligheten til å lage en. Så dette er vel sjansen min? Jeg har prøvd så godt å huske ALLE som har bidratt, hjulpet og støttet Paul Bernard prosjektet opp i gjennom årene, so here we go! Ikke bli sint om jeg glemte deg (I still love you – og noen er så selvfølgelige at de ikke er med på listen engang)

BAND

Roy Magne Rødland, Eirik Breivik Minde, Kenneth G.Johannessen, Jens Erik Aasmundseth, Alf J.A.Borge, Sheila Simmenes, Oiva Ranta, Fatima Sabangan Revne, Stian Blipp, Askjell Solstrand, Anders Wicken Ølander, Endre Aasebø, Håkon Holmås, Jack Lygre, Chriss Krüger, Thomas Presttun, Guliano Antonio LoMonaco, Tor Inge Vethe, John Inge Ellingsæter, Kenny Larsen, Tone Rose Bratland, Fredrik Søreide, Mikael B. Roussel, Anne Marthe Søviknes Lillefosse, Marthe Elise Brudeseth Hagebø, Bitten-Helén Berntsen, Kristelle M.M. Johnsen, Bjarte Stien, Erik Stenfeldt, Martin Meneilly, Bendik Myrene Bleikli

LIVE

Sigmund Vik, HC Dalgaard, Are Garman, Andreas Wallevik, Christian Lerø, The Roots (koret) + alle som har vært med i Eirik B.Minde sine liveprosjekter; Ingvild G Bennett, Thorbjørn Brandal, Marius Opdahl, Kenneth “Æpogee” Ankjell, Øivind Stømer, Kjartan Ericsson, Bård B.Kristinson, Cato Olaisen, Edvard Mjanger og sikkert mange flere.

SAMARBEID & STØTTE

Robin Eide, theresetegner, Svane, Steinar Solheim, Pål Nilsen, Eirik Rong, Rune Langhelle, Morten Brunvoll, Per Steffensen, Andreas Åvitsland, Morten «Muz» Nyebak Hagen, Rolf Steinar Haugen, Ingvild «Iza» Tafjord, Andreas «Delario» Wallevik, Kenneth «Static Display/KNX» Kvale, Yngve Elde, Tony Marzel/Marcel, Glenn Tvedt, 2ugly2hold, Haakon Mjaatvedt, BandIT, Elisabet Due Østeby, Bitten-Helen Berntsen, Invisible, Øyvind Berge, Markus Rocknrolla Nødtvedt, Petronille Sørlie, Jørgen “Jaycobson” Jakobsen, Jon “Johnny Sound” Bergh, Selina Sitara, Vanessa Nathalia, Jarle Lilleskare, Pia Nilsen, Paul Richard “Pauly J” Johannessen, BK Dias, Christer Nilsen, Inghild Stien Thorvaldsen, Stian Nybø, Andreas “Lupo” Nordenstam, Frode Langhelle, Joakim Jensen, Even “Magnet” Johansen, Trond Espen Teigen Bjoland, Sigbjørn Hovland, Nora Yuyue Zheng, Espen “Mesayah” Stenersrød, Andre Jarnvig Jensen (Evig Poesi/Hagle), Hanna “Handycat” Wiik.

Dan Richard Hagen, Theresa Wallevik, Bombthreat (Marcelo & Jose Alejandro), Caroline Ingeberg, Karsten “Big Daddy Karsten” Marcussen, Kjartan Gaulfossen, Lisa “MonaLisa” Herstad, Leo Dominicana, Petter “Pah Kabo/Graabein” Lindgjerdet, Rebekka Berthine Mæland, Jan Erik Gino Mæland, Morten “Jave” Havnes, Schrinc, Vårin “Vaarin” Strand, Koreea, Gundam Uproots Detriment, Klodrick Døøøck, Thomas “Str8” Wærnes, Anders “AHK” Hals Krohn, Mikki, Jonas “Linni” Grieg, Victoria “Forrykt” Lavik, Peder “Pedermayne” Bønes, Leif Inge “Lopez” Fosen, Tor Atle “T-O Rock” Myrmel, Moqi, Chris Sansom (Propeller), Ilea “PersephOne” Henderson (USA), Pan “Rain MC” Thorarensen (ISL), Thomas “Tom P” Bergesen, Atle “Chem” Mar Toreson Fjeldstad, Andreas “Twice” Nygård, S.Dash Rock/Scoob Rock (SWE), Peter Kunert, Skekk, Bardhi, Vind i fra Nord, Andy Ill, Ego Ammon, Kathy Vieyra, Lars “Hekkan” Horpestad, Ingrid B.Strøm, Redmarks, Martin “Scarecrow/Marori Morningstar” Trondsen, Anders “Isso” Trondsen, Brede “Sheepy” Flatset Johnsen, Tor Even “Terror” Børufsen (Vågsbygd Handy), Salvador Sanchez (Darkside of the force), Makaber, Tom Erik “Shapeshifter” Olsen, Gandhji/Graa Sky, Teorim, Hajoken, Camilla “North” Norderud, Natasha Angel, KJ, El Axel (Equicez), Kristian “Sirius” N.Rønning, Anders “Oral Bee” Smedstad, Trond “DJ Scob” Johnsen, Ole Petter “Subphotic” Myhren, Martin “Damien” Bråthen, Aleksander Bru, Hajoken, Chris “J.Gingerman” Berge, Ivo Mesh, MArlene “Xanatis” Jelmert, Jostein “Josty” Berglihn Reinertsen, Profet, Connie “ConnieN” Wærdahl, Kenny Kreger, Joakim “Ilive” Tarald Johannessen, Vetle “sjøv” Sjøvold, Klein, Simon Moe Moholt, Kjetil “Big Wolv” Bjor, Henrik “HSH” S.Hansen, Seikura, Mario “M’Keey” Kutrovac, Joakim “Mygla” Lerøy Kjenes, Tom Erik “Mannen Med Yoen” Høvring, Lill-Heidi “Li-Di” Westbye Melheim, Pål “Gi9i” Yassin Ezzari, Henrik “Godiz” Bentsen, Rainer “God Sort” Naftaly Soløy, Audun “Loka Brazi” Caspersen, Tina-Lill “TrippiHippiPippi” Foreman Hansen, Christoffer “Cheek Bone” Hængsle Knudsen, Quizzyo, Timothy Take Care, Strilar Med Holdning, Antonisten, Lil’ Halvdau, Nils M/Skils, ian, Kim Gøran “Gangsta” Høiberg, Mulan “Mulan Freeze” Tsao Friis, Natalie Stefanie “NaTy” Bobafett Martinez, Marcelo “Preker’n” Hidalgo Carcamo, Tor Erik “Psyklon” Eriksen Befring, Eirik “Siddis” Ringdal Håland, Christian “Bare C” Grindvold Lie, Ralph “Tredje Øyet” Brenthon, Remy “Tvist” Hulbak, Stian “Ubåt” Neple, Victoria Indiana “Vicky”Gustavsen, Alexander “AlexP” Paulsen, Maria Ima “Lotus” Karlsen, Benjamin “Low-Ky” Hack Rye, Adrian Jørgesen, Oda Førde Braanaas (Utflod), Mikael “Endless” Nyhus, Gøran “JusticeBeats” Høiby, Thomas “Klarspråk” Viten, Erlend “Smithee” Jy, Seikura, Daniel “Dani L” Wang, AndeBeats, Speaker’n På Huet (Tommy Klemp & Ole-Jørgen Ramstad), Nick Sharma/Fabe, Eric Alexander “Feit’n Fra Kolbotn” Larsen, Hege Fjelde, Bård Leganger Landro, Cily Shakti, Anja Kløve, Johan Franklin “Franklin Morales” Østbye Williams, Charlotte “Charjen” Ellingsen Jenssen, Julie Ane Ødegaard Borge, skRap Klan v/Kim Arve Håvoll Larsen, Malin Michelle Næss, Linda Økland Skinsarvik, G52

Tom Erik Anker Olsen, Lucas Roussel, Liene Drubina, Trym Møen Lid, Øyvind Vevang, Kevin “Kamakazi” Ndungu, Christoffer “Shift” Strøm, Magne Kjærvik, Lena Wairer, Thomas “Tomtom” Haugland, Myrna Braza, Tural Alamdari, Krister Wiberg, Irine Lavik, Angelica Valve Flores, Steinar Hjelmebrekke, Bård Leite, Lene Kristin Opsahl, Mathias Trekk, Rune J Svendsen, Elizabeth Bovoli, Jan-Ove Hansen, Brita Monica Rosmer, Marius Salomonsen, Tonje Kolbjørnsen, Kjell Arne Fanuelsen (Myrhaug)

TUSEN TAKK

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: