[Nytt album] Mitt hus

Da er dobbeltalbumet “Mitt hus” (aka m1ttxhV5) sluppet løs, og lever herved sitt eget liv herfra. Albumet er inspirert av gamle dagers mixtapes, og kan ansees som et “produsentalbum”. Jeg har laget og sydd sammen alle låtene, og gjestevokalister står for vokal, melodi og tekst. På gjestelisten er det i all hovedsak rappere, men også noen sangere. Her finner du gjenkjennelige navn og gamle travere, såvel som nye talenter og mer ukjente navn. Albumet er en del av markeringen til 10 årsjubileet til «Sånne dager», som var mitt første offisielle album. Kanskje det kommer mer..?

Vil du bli bedre kjent med meg og høre mer om albumet – sjekk ut intervjuet Disharmoni gjorde med meg lengre nede på siden her!

Støtt tjommien din ved å kjøpe hele albumet for valgfri sum over 50 kr inne på min Bandcampside!

Du finner albumet på andre tjenester her.

eg føler at eg nærmer meg plassen/plassen eg skal være /eg har landet på takten/føler eg e nærmere målet/innenfor seksten/tar eg sjansen kan eg score/føler meg langt ifra sliten/til tross for tunge tak/og en konstant kamp med tiden/eg kjenner meg bedre/ikkje lenger et mysterie/fang meg i ditt blikk så kan du se det/skyer og vegger har laget skygger på veien/men sånn e livet eg har bygget meg /muskler for å seire/lader opp, bader meg i musikk/aldri tvil på en god rytme og fengende melodi/eh……eg bare oppsummerer litt/disse årene som gikk/har eg fokusert på mitt/som en egoistisk dritt/men det e rådet som eg har gitt/ta deg tid til deg sjøl/det gjør det godt på sikt/for alltid kreativ/men det har sin pris/for man betaler med tid/men hun var snill og ga meg rom/heldigvis/så husk/det e bare ærlighet/ingen baktanker/å elske det e planen/hey hey/det e bare kjærlighet/finnes ingen argumenter som kan fortelle meg noe annet/og eg står her igjen/meg og min søster/i vårt helt nye hjem/Så mange ting eg skulle sagt/Så mange ting eg skulle gjort /eg savner mine yngre år/eg savner min mor/det tar mot og det tar tid/det har tatt meg hele mitt liv/å forstå småting/kanskje ting eg burde visst/eg bøyer meg i støvet/og hatten den e tatt av/for alltid en konge/for alltid min pappa/kjenner du egentlig pål/sirkelen e liten/så de som e der de e få/eg bare går og eg går/uten å vite /om eg noen gang vil nå mål/tiden vil lege mine sår/eg e langt ifra vanskelig/så eg jobber med det eg får/så eg skal jobbe med meg sjøl/for meg og min familie /til den dagen som eg dør…

Tracklist

SIDE A

 1. Introduksjon ft.Subphotic
 2. Mitt Hus ft.Subphotc, Paul Bernard, Damien
 3. Rockestjerne ft.Bru, Hajoken
 4. Island boyz ft.J.Gingerman, Ivo Mesh
 5. Overtid ft.Xanatis, Josty
 6. Ordet er fritt I (Mens du sov) ft.Profet
 7. 180 ft.ConnieN, Paul Bernard, Xanatis
 8. Springer for livet ft.Kreger
 9. Saiferting I ft.Ilive, sjøv, Paul Benrard, Klein
 10. Tenk positivt ft.Klein
 11. Bånd ft.Simon Moholt
 12. Litt av et liv ft.Subphotic, Big Wolv
 13. Saiferting II ft.Seikura, HSH, M’Keey, Mygla, Mannen Med Yoen, Simon Moholt, Li-Di, Ilive, Gi9i, Paul Bernard, Chem, Klein, Godiz

SIDE B

 1. Ordet er fritt II (Bare ærlighet) ft.Paul Bernard
 2. La trommene hamre ft.Klein, Big Wolv, God Sort, Paul Bernard 
 3. Uansett ft.Seikura, Loka Brazi, Paul Bernard, Klein, Mannen Med Yoen, Ilive
 4. Classy ft.Simon Moholt, Paul Bernard 
 5. Ambivalent ft.sjøv, Xanatis 
 6. På samme vei ft.Mannen Med Yoen, Xanatis, TrippiHippiPippi, Paul Bernard (19)
 7. Pappa ft.Cheek Bone, Quizzyo 
 8. Fester ft.Timothy Take Care 
 9. Paranoid ft.Seikura, Loka Brazi, Klein, Xanatis, Mygla, Paul Bernard 
 10. MOMS (Meg og mine strilar) – Strilar Med Holdning, Mygla, Antonisten, Lil’ Halvdau 
 11. Ordet er fritt III (Trollmann) ft.Nils M/skils 
 12. 1000 takk ft.Ilive, Paul Bernard
 13. Trollskog ft.Bru, Cheek Bone, ConnieN, Godiz, Hajoken, HsH, ian, Josty, Kim Gangsta, K.N.X, Mulan Freeze, Mygla, NaTy, Nygård, Paul Bernard, Preker’n, Psyklon, Siddis, Simon Moholt, sjøv, Sludder, Tredje Øyet, TrippiHippiPippi, Tvist, Ubåt, Xanatis

ALBUM TEASER

INTERVJU OM MEG OG ALBUMET

NOEN BONUSVIDEOER

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: