[Ny musikk] Helt ny låt fra det nye albumet

Da slapp jeg plutselig en HELT NY LÅT fra det kommende albumet! Den er ikke gitt ut som singel, men du kan sjekke tekstvideoen ekslusivt på Askøy24!

“Blir her” er åpningssporet på albumet “En gang til”. Dette er en gitardrevet og tilbakelent låt med minimal produksjon – noe uvanlig for meg å være. Innholdsmessig er det jeg som tenker høyt på noe som betyr noe for meg… Jeg bare håper, og tror, at noen andre der ute vil finne en god mening med, og å sette pris på, arbeidet mitt.

Dette er en låt til de som måtte trenge å høre den, og de som kunne trenge en påminnelse om hvem, eller hva, som betyr mest her i livet.

“…og hele veien e det meg og deg..”

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: