[Ny musikk] Ambivalent ft.sjøv & Xanatis

Ny singel ute! Denne gangen har jeg med meg de unge freshe talentene sjøv og Xanatis. Låta er et samarbeid fra det kommende prosjektet «Mitt hus» som kommer senere i høst. Husk å sjekke ut to to forrige singlene fra dette prosjektet; «La trommene hamre» og «Trollskog».

sjøv & Xanatis

Musikk/produksjon/mix/master: Paul Bernard

Tekst og vokal: sjøv & Xanatis

Ønsker du å støtte meg og arbeidet, kan du gjøre følgende: 1. Dele og fremsnakke musikken min (legg den til i spillelisten din!) 2. Like og kommentere lenkene, postene og musikken min. 3. Kjøpe musikken min via Bandcampsiden min.

Her finner du flere lenker til diverse musikktjenester hvor du kan lytte til eller kjøpe «Ambivalent».

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: