[Ny singel] La trommene hamre

I 2012 slapp jeg mitt første offisielle album “Sånne dager”. Jeg hadde allerede sluppet syv album og gjort utallige låter og prosjekter, men dette var første gang musikken min var å finne i digitale musikksjapper og var tilgjengelig for alle. Etter en periode i dvale er jeg nå tilbake for å markere 10 års-jubileet, og jeg kickstarter hele festen med singelen “La trommene hamre”, sammen med Klein, Big Wolv og God Sort, den 19.august, 2022. Dette er en oppvarming til noe større som kommer senere i høst!

All musikk + miks & master er gjort av din venn meg.

Tekst av Klein, Big Wolv, God Sort, Paul Bernard.

Kaster inn en YouTubelenke og en Spotifylenke under her. For de som ønsker å ta i bruk andre tjenester TRYKK HER.

Er du ekstra kul og ønsker å støtte meg og mitt arbeid, så kjøper du denne og enda noen til (til selvvalgt pris) inne på BANDCAMPSIDEN MIN.

Reklame

En kommentar om “[Ny singel] La trommene hamre

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: