Tusen takk!

Mine sosiale medier; Facebookside, Facebookgruppe og Instagram vil nå gå i dvale. Hvor lenge? I don’t know.

De som ønsker/trenger å få tak i meg kan sende meg en melding på Instagram eller via artistsiden PAUL BERNARD. Evt.andre steder for de som kjenner meg godt.

24 singler, 4 EPer og 5 album liggende på strømmetjenester. Dette er soloutgivelser. I tillegg har jeg en del featurings + produksjoner også på disse strømmetjenestene. Jeg gav ut 7 album og flere enkeltlåter på nettet før de nevnte utgivelsene. Jeg har gjort en lang rekke samplechallenges + remixer. Hundrevis av musikere og artister i fra hele landet (og utlandet) har bidratt på mine prosjekter, og spilt, rappet eller sunget på mine beats/min musikk. Jeg har hatt musikk med i en av Norges største TV suksesser de siste årene. Jeg har spilt 76 solokonserter siden 2008 (fått betalt for 3), i tillegg til å gjort gjesteopptredener med andre artister og prosjekter. Jeg har gjort min egen booking, promotering, presseskriv, grafisk design (cover, plakater, banners, promo, nettside), fotograf, videoopptak og redigering. Jeg har gitt ut musikk på egen hånd via eget plateselskap og alt papirarbeid som følger med. Og ikke minst, jeg har skrevet egne tekster, laget musikken fra scratch, programmert og spilt, mikset og mastret. Jeg har laget/jobbet med musikk 330 dager i året siden jeg var ganske ung. Dette var det jeg klarte. I hvert fall i denne runden.

TUSEN TAKK ❤

(Ønsker du å støtte arbeidet mitt så kan du gjøre det enkelt ved å lytte på musikken min, og/eller kjøpe den. På Bandcampsiden min velger du selv hvor mye du vil betale. Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og Spotify hvis du ikke allerede gjør det.)

Spotifyprofil (du finner meg selvsagt på andre strømmetjenester også)

Bandcamp

Facebook

Instagram

YouTube

Soundcloud

Legger ved noen av mine egne favoritter, just because I can.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: