Musikkåret del 2: Paul Bernard sine favoritter

Jeg ELSKER musikk. De som vet de vet. En av de fantastiske tingene med musikk er at musikk bidrar til felleskap og kan samle mennesker uavhengig av bakgrunn, religion, legning, farge eller whatever. Det er noe av det første jeg spør andre for å bli kjent med dem; “hvilke musikk liker du?”. Ikke bare finner vi noe felles å snakke om, men jeg liker å tro at jeg får en litt bedre forståelse for mennesket og personligheten til hvem det nå enn er som måtte svare meg. I hvert fall en god start for å bli enda bedre kjent. Så jeg håper du vil dele din favorittmusikk med meg i kommentarfeltet.

Året 2020 vil nok bli husket for helt andre ting enn musikk. Når det er sagt så synes jeg  at det har vært et kjempeflott musikkår! Jeg har fått tid til å lytte på masse musikk, fått nye musikkcrush og ikke minst fått tid til å jobbe masse med egen musikk! I dette innlegget har jeg prøvd å samle MINE FAVORITTER fra 2020

Noen ting kan være greit å vite før man stuper inn i listene:

  1. Dette er på ingen måte mitt claim på den BESTE musikken – dette er den musikken som JEG har satt stor pris på og brukt mest tid på i 2020. 
  2. Dette er også en liste over musikk som jeg OPPDAGET og HØRTE mye på i 2020. Musikken er nødvendigvis ikke utgitt i 2020 – selv om jeg har PRØVD å prioritere musikk fra dette året.
  3. For de som kjenner meg så vet de at jeg er ALL OVER THE PLACE når det gjelder musikk; både når jeg lager musikk og når det kommer til hva jeg lytter på. Da er du advart.
  4. Jeg har laget flere lister så bare å scrolle seg nedover; Oppdagelser, De mest spilte låtere, Topp 40 (låter), Topp 30 (norske låter/artister) og til slutt Topp 10 av mine egne utgivelser i 2020.
  5. Har du noen felles låter eller artister på dine musikklister fra 2020? Legg igjen en kommentar da!
  6. Jeg har ikke laget noe albumliste, men min gode venn Jarle har gjort så – sjekk den ut her!

Mine store oppdagelser og musikalske oppturer i 2020 (artister):

BTS

ReoNa

LiSa

Svalbard

B-Boy Myhre

10 låter som vil være 2020 for meg (de jeg har bumpet mest):

Agust D – Daechwita
BTS – We are bullettproof: the Eternal
BTS – Mic drop (Steve Aoki remix)
BTS – Spring day
Christine and the Queens – People, I’ve been sad
Lennon Stella & JP Saxe – Golf on TV
Miriam Bryant – Stationen
ReoNa – Till the end
TK from Ling tosite sigure – Unravel
Wynne – Roll call

2020 FAVORITTER (låter) Topp 40

På denne listen finner du musikk fra:
Ad Infinitum, Agust D, Kim Jong Wan, Anna Clendering, ASCA, Billie Eillish, BLACKPINK, Bon Iver, BTS, Christine and the Queens, Dua Lipa, Gabrielle Aplin, Jaden, JP Saxe, Julia Michaels, Lecrae, Lennon Stella, LiSa, Miriam Bryant, RADWIMPS, ReoNa, RMR, Run The Jewels, Greg Nice, DJ Premier, Selena Gomez, Shawn Mendes, Steve Aoki, Svalbard, Tate McRae, Ali Gatie, Taylor Swift, TK from Ling tosite sigure, Victor Leksell, Wynne.

2020 NORSKE FAVORITTER (låter) Topp 30

På denne listen finner du musikk fra:
Amalie Holt Kleive, Anders Trongaard, Anna Kajander, Astrid S, B-Boy Myhre, Cezinando, Bendik, Chris Holsten, Eirik Aas, Eirik Lyng, Frida Ånnevik, Graa Sky, Hazel, Hilde Selvikvåg, I am K, Ida Knutsen, Kjartan Lauritsen,  L.U:N.A, Maria Mena, Michelle Ullestad, Musti, Neste Planet/Linni, No.¤, Sommerbakk, Stina Talling,, Vaarin, Valkyrien Allstars, Yomi, Zupermaria

FAVORITTER AV MINE EGNE 2020 (låter) Topp 10

Det er jo ikke til å unngå…her er 10 favoritter fra egen 2020 katalog; Der som solen går ned (med Hege), Emma (2020 versjon), En null null (med Martelise), Et annet sted (med Loka Brazi og Charjen), Fotspor II (med Alf), Fotspor VII, Halloween, Ikkje i dag (med Oda fra Utflod), Lys (med Alf), Vi vet mer nå (med Tina-Lill Foreman Hansen).

Hva er din PB favoritt fra 2020??? Legg igjen dine favoritter i kommentarfeltet!

Reklame

En kommentar om “Musikkåret del 2: Paul Bernard sine favoritter

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: