[Ny musikk] Der som solen går ned ft.Hege

I 2020 står jeg igjen med 14 soloutgivelser inkludert et album og en EP. Teller vi med gjestevers, musikkproduksjon, sample challenges, livevideoer, promovideoer og annet kreativt arbeid så står jeg igjen med 79 publiserte arbeid. I tillegg til dette har jeg gjort flere gjestevers og musikkproduksjoner som ennå ikke har sett dagens lys. Tusen hjertelig takk til alle som har vært villig til å leke med meg! Oppsummert alt i alt; et godkjent kreativt år.
I dag slapp jeg siste planlagte soloutgivelse i form av låten “Der som solen går ned”. Denne gangen har jeg vært så heldig å få hjelp av den talentfulle artisten og låtskriveren Hege på vokal. Scroll litt ned for å bli bedre kjent med henne.

Jeg vil også minne om at jeg og bandet har videopremiere kl.18.00 i kveld (27.12) på ny «hjemmekontor livevideo» – kult om så mange som mulig stikker innom her, sjekker ut og legger igjen en kommentar.


DER SOM SOLEN GÅR NED

“Bak masken der finnes det mer enn du ser”.

Musikk, tekst, vokal, melodi, miks og master: Paul Bernard
Vokaler: Hege Ekstra keys: Trond Espen Teigen Bjoland

Hege er en allsidig sanger utdannet ved Musikkonservatoriet i Stavanger. Hun er bosatt i Spania hvor hun jobber frilans (i hvert fall, pre-COVID da livemusikk fortsatt var mulig), samt produserer coverlåter og sangrelaterte videoer til YouTube-kanalen Hege Official.


Hege har rukket å navigere gjennom et bredt sjangerspektrum; fra musikklinja på videregående, hvor hun primært sang klassisk og musikalmateriale, til bacheloren i utøvende jazz, og deretter tiden som event- og klubbsanger. Hjertet heller mest mot r&b, pop og soul når låter skal velges til repertoaret, men holdningen er at alt som fenger er verdt å utforske.
Hege skriver og komponerer også selv, og har hittil to offisielle singelutgivelser under eget navn – Ride or Die og Big Blue. “Der som solen går ned” er hennes debut på norsk.
Hege på YouTube
Hege på Facebook
Hege på Instagram

Hør låten her. Eller velg en annen musikktjeneste HER.

BONUS: Hege – Big Blue


Sjekk ut alle offisielle Spotifyutgivelser fra 2020 her. Hva er din PB favoritt fra 2020?


Sjekk ut remixer som jeg har laget i 2020 (og tidligere)


Sjekk ut BEAT CHELLENGES jeg har gjort i 2020 (og tidligere)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: