[Ny musikk] Vi vet mer nå ft.Tina-Lill Foreman Hansen

«Om eg var redd, om eg falt og tok feil, e det greit, for vi vet mer no».

Man lever og man lærer. Denne gangen har jeg fått med meg slampoeten Tina-Lill Foreman Hansen fra Fredrikstad. Trond Espen er kanskje den personen som har bidratt (med keys) på flest av mine låter – og denne er intet unntak. Dette blir min nest siste soloutgivelse i år. Jeg avrunder med «Der som solen går ned» sammen med HEGE i slutten av desember. Etter det er planen å ta en liten pause. Tusen takk til alle som har hengt med så langt.

Musikk, tekst, vokal, miks og master: Paul Bernard

Tekst og slampoesi: Tina-Lill Foreman Hansen

Ekstra keys: Trond Espen Teigen Bjoland

Velg en annen tjeneste her.

BONUS – hvis du vil bli bedre kjent med Tina-Lill sitt arbeid finn henne på en scene i Fredrikstad området (eller andre steder).

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: