[Ny musikk] Gjest, produsent og ny singel

Forrige uke slapp den nordnorske rapperen Alex P en ny låt, sammen med sangeren Emilie Haugum, som han kalte «Roser & påskeliljer«. Noen husker kanskje Alex P fra låten «Mars» som jeg gjorde sammen med han og Vicki tidligere i år..? Superprodusenten JusticeBeats fra Jessheim slapp EP’en «Intet lys uten mørke» samme uke. Jeg har fått æren av å bidra på begge disse utgivelsene. Jeg la grunnlaget for musikken på førstnevnte før fabelaktige Klaus Monos tok det videre og fullførte musikk og mix. På EP’en til JusticeBeats gjester jeg førstesporet som både rapper og co-produsent. «Intet lys uten mørke» har også flere gjester. Sjekk line up’en: Sneip, Wolverine, God Sort, Nils m/Skils, Anders Trongaard, Tom Matheson, Fakken og L Mario. Harlekin har mixet og mastret. Ta deg en lyttings på begge deler! Jeg deler Spotifylenker, men du finner dem på andre musikkstrømmetjenester også.

 

Btw, 4.desember slipper jeg neste singel. Denne har fått tittelen «Vi vet mer nå» og slampoeten Tina-Lill Foreman Hansen fra Fredrikstad er gjest denne gangen. Trond Espen Teigen Bjoland fra Secret Treehouse har også bidratt med keyboards på denne låten(som han har gjort med en million andre av mine låter). Sneak preview her:

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: