Album release in 4 days…

Today’s album fact:

The album features appearances by: Petronille Sørlie, Svanhild Svane Sørlie Sleire, Bitten Helén Berntsen, Markus Rocknrolla Nødtvedt, Jens Erik «Jenaas» Aasmundseth, Ingvild «Iza» Tafjord, Yngve Elde, Theresa Wallevik, Kenneth «KNX» Kvale, Andreas «Delario» Wallevik, Kathy Vieyra, Lisa «Monalisa» Herstad, Are Arntsen, Jon «Johnny Sound» Bergh, Victoria «Forrykt» Mahesan, Marte «Marty Martés» Hagebø, Roy Magne Rødland.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: