[Musikk] Sjekk ut og stem! #openversechallenge (MBL)

(foto av Teodor Moldestad-Evensen)

Hiphopartisten SHN la nylig ut en open verse challenge der hvem som helst kan legge et vers på låten hans MBL. Legg et vers, last det opp på insta og tagg/utfordre 3 andre rappere til å gjøre det samme. Så nok en gang i min quest om å leke mer med musikken så hoppet jeg på.

31.mars vil det bli valgt en vinner (av folket) – så stikk inn om SHN sin instagram lenken/posten under her) og stem på meg (hvis du synes jeg fortjener det) ved å legge igjen en kommentar på den posten! Jeg er nr.4 (scroll til høyre). Vinneren får være med på den offisielle remixen.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: