[Ny musikk] Glen Dwellz – #2020DREAMS (Paul Bernard remix)

I det siste har jeg gjort flere remixer av andre sine låter (med tillatelse) – og de vil nok dukke opp litt sånn random fremover. Her er remixen jeg gjorde av Glen Dwellz sin låt «#2020DREAMS» ft.Planet Asia (fra den amerikanske gruppen Cali Agents, for de som husker dem) & DJ Konkret. Låten finner du øverst i spillelisten under her.

PS.Minner om at jeg slipper selv en ny singel + en livevideo neste søndag 27.12! Singelen «Der som solen går ned» vil bli den 22. offisielle utgivelsen min i 2020 (i tillegg har jeg gjort diverse sample challenges, Soundcloud remixer, produksjoner og ferdige, men uutgitte låter – ja, jeg skryter)

Sjekk ut originallåten her:

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: