[Ny musikk] Tre nye singler!

Jeg er en sånn som bare lager musikk fordi jeg må, og fordi jeg vil. Jeg elsker all mulig musikk, jeg hører på alt mulig og jeg lager akkurat det jeg vil, når jeg vil. Er det oppskriften på å få masse lyttere? Tvert i mot. Jeg har fått kritikk for det; folk som mener jeg bør holde meg til en ting. Det er ingen tvil om at det er vanskeligere å holde på oppmerksomheten til et generelt utålmodig publikum, og sånn sett her jeg forståelse for at det er enkelt å overse meg. But still.

«For det var meg ett hundre, meg hele veien, hvert steg som eg tok, det var meg hele veien. Kanskje vet de bedre, kanskje finner du feil, men det var meg alle valgene som ledet meg her.»

Så her har du tre nye, vidt forskjellige, låter! Setter du pris på noe av dette så hjelp meg gjerne med å dele det.

(PS.om du vil støtte meg som musiker eller venn så er det fullt mulig å kjøpe musikken inne på BANDCAMPSIDEN MIN – her kan du også betale så mye du vil for musikken 🙂 )


«En null null» med Martelise

All tekst, musikk, melodi, mix og master: Paul Bernard

Vokal: Marte Elise «Martelise» Hagebø

Finn «En null null» på andre tjenester HER.

«Halloween»

All tekst, musikk, mix og master: Paul Bernard

Finn «Halloween» på andre tjenester HER.

Tvist – «Jeg ser» med Paul Bernard

Tekst, rap, musikk, mix og master: Remy «Tvist» Hulbak

Tekst, rap: Paul Bernard


Så langt i 2020 har jeg gitt ut 1 EP (sammen med Alf), 1 album, 8 singler og gjestet 3 Tvist låter. I november slipper jeg en skikkelig rockelåt, hvor fabelaktige Oda fra Utflod er gjest! Selv gjester jeg Justice Beats sin kommende EP 27.november. Har allerede flere låter med spennende gjester for desember – så heng på om du vil.

Reklame

En kommentar om “[Ny musikk] Tre nye singler!

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: