[video] Live @ Café Opera

12363265_10153334767363087_826531728693241319_o
Lydsjekk. Foto: Lars Atle Lauvås

5.desember gjorde vi en (sjelden) intimkonsert på Café Opera i regi av Verdens hiv/aids-dag. Hensikten med denne konserten var å skape en bevisstgjøring rundt hiv/aids og bryte tausheten rundt viruset. Hele coveret gikk til organisasjonen for hiv-positive ”Nye Pluss” sitt arbeid med en informasjonsfilm om hiv og aids. #BrytTausheten #HIVsløyfing er hashtags som ble brukt i denne anledningen.

Arrangører:
LLH Bergen og Hordaland, Skeiv Ungdom Bergen, Skeive Studenter, Norsk Folkehjelp Solidaritetsungdom, Kirkens Bymisjon, RAID og FN-studentene Hordaland.

Vi stilte med nedstrippede versjoner av fire låter; Sånne dager II, Alltid igjen, The downfall of…(remix) og En ny side. Tre av dem har vi aldri gjort slik før. Vi hadde også med Kristelle og Bitten-Helén for anledningen. Kenny og Marte var opptatt med egne gigs denne kvelden.

I tillegg til oss så spilte våre talentfulle venner i Majorleap + Myrna Braza – husk å sjekk ut musikken deres om du ikke allerede har gjort det!

Vår neste konsert blir en forsinket releasekonsert 27.februar (2016) hvor vi feirer utgivelsen av “En ny side” med fullt band og full trøkk på Inside, Bergen – Nations of the Soul vil også spille denne kvelden, i tillegg vil det dukke opp flere gjesteartister: Jens Erik fra Grace & Menace/Major Parkinson, Yngve Elde fra Helt Privat/Kristina Skyberg, Bitten-Helén og Erik Stenfeldt. Og kanskje enda flere. Sjekk egen Facebookevent!

Her er et par opptak fra kvelden. Kvaliteten er så som så, men det er nå noe.

SÅNNE DAGER II

Originallåt

THE DOWNFALL OF…(REMIX)

Originallåt

0 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s