[NYTT ALBUM] EN NY SIDE

EnNySideFrontCover

«En ny side»

Ett år etter: I dag (28/08/16) er det ett år siden jeg gav dere en del av meg – albumet «En ny side». Jeg hadde gitt ut flere album og masse musikk før dette, men jeg følte likevel at «this was it»;  et godt og ærlig album som reflekterte meg både i ord, stemning og musikk. «Fame» har aldri vært en motivasjon, men jeg håpet at albumet ville få noe oppmerksomhet blant musikere og bransje, og ikke minst at folk ville ta seg tid til en skikkelig lytt. Og var jeg heldig så ville noen kjøpe det også. Dette var selvsagt en «risk» da albumet er et såkalt «lyttealbum» og er strippet for radiohits og et trendy sound. Oppmerksomheten og lyttingen har latt seg vente, men jeg er ikke mindre stolt over arbeidet mitt av den grunn. Derfor håper jeg å blåse litt liv i albumet igjen, og at de som tar seg tid og finner ting de liker på «En n y side» vil dele og like, evt.kommentere eller kjøpe. Jeg har ikke et team bak meg, eller et plateselskap eller “yes-men”, jeg er en ekte DIY-artist – og er derfor avhengig av noe oppmerksomhet rundt musikken min hvis jeg skal klare å fortsette med dette som jeg elsker så høyt.

Tusen hjertelig takk til alle som har bidratt på albumet, og alle som har lyttet og kommet på konsertene mine, og støttet meg. En spesiell takk til “Familien” som har stått ved min side på scenen fordi at de tror på meg. Jeg lager musikk fordi jeg må, og jeg trenger det. Det er min lidenskap og min frihet – kanskje egoistisk, men forhåpentligvis ikke. Ny musikk er rett rundt hjørnet. #paulbernard #ennyside #sånnedager

(klikk på bildet for å høre på spotify, scroll lengre ned for flere lenker til albumet)

KJØP ALBUMET

Kjøper du albumet på min offisielle BANDCAMPside så går alle pengene til artisten (yes, me!) + at her får du med hele tre BONUSSPOR som ikke finnes andre steder! Bonusversjonen av albumet koster 7 USD (58 kr) – eller du KAN betale mer hvis du vil!!!

Andre lenker til albumet:

Spotify

iTunes

Tidal

Wimp

Klicktrack

Google play

Soundcloud

7digital

beat.no

 Paul Bernard_promo1

Valiants Sounds presenterer albumet “En ny side” av artisten Paul Bernard.

Hiphopartisten/produsenten fra Askøy leverer et unikt, ærlig og tidløst album som pusher sjangergrenser og sikter seg inn mot hjertet ditt! Han flyter ikke på noen trendbølge, men svever heller på sin egen sky – han er kompromissløs og tør å gå sine egne veier.

“En ny side” er Paul Bernards tredje offisielle album, men hans første der alle låtene er på norsk. Hiphopartisten tar enda et steg bort fra den tradisjonelle/stereotypiske hiphopen da den beveger seg innom flere varianter av rockesjangeren og ulike former for instrumentaler, og instrumentalpartier, samtidig som den bærer preg av tydelige popelementer. Låtene fokuserer på melodi og stemning, der tekstene spiller en viktig rolle. Selvfølelse, håp og forandringer er stikkord som kan beskrive innholdet. Det er tidløst og ærlig. musikalsk sett er dette en unik utgivelse sett fra et norsk ståsted. All tekst og musikk er i all hovedsak skrevet og fremført av artisten selv. Det digitale albumet er todelt (side A/side B), og slippes via Valiant Sounds.

Om artisten:

Paul Bernard er en musiker og låtskriver fra Askøy. Han har vært aktiv i mange år både som artist og som produsent for andre artister, hovedsakelig i hiphopsjangeren, men også andre sjangre. Salvador Sanchez, Oral Bee og Tone Rose er noen av artistene han har samarbeidet med. Etter diverse utgivelser slapp han i 2012 det han kaller sitt første offisielle album; “Sånne dager”. Året etter kom dobbeltalbumet “Sånne andre dager: Leftovers & remixes”. Paul Bernard er opptatt av tekster og det musikalske uttrykket, så det faller han naturlig å skrive og å fremføre all tekst og musikk selv. Og i konsertsammenheng stiller han derfor med fullt liveband. Bandmedlemmer har variert opp i gjennom årene, og på et tidspunkt var faktisk Stian Blipp et fast medlem. Nå har Paul Bernard med seg syvmannsbandet “The Family Values” på scenen.

For mer informasjon, spørsmål. booking e.l. ta kontakt på

post@paulbernard.no

 

Utdrag fra www.musikknyheter.no:

Flammene er både instrumentalt og tekstmessig helt nydelig, med en fantastisk kul beat. Starter rolig og går over i litt gotisk industrialrock, før den sovner inn igjen i nydelig akustikk. Dette er kunst. Den etterfølges av det vakre instrumentalstykket Pusterom. Klingende navn på en instrumental på et rapalbum! Så har vi kommet til utgivelsens siste låt, Mellom Skyene. Dette er en helt glitrende avslutning på albumet. En meget tøff låt som jeg har blitt veldig glad i de siste par ukene…..Paul Bernard er definitivt en usedvanlig kreativ og solid artist, som er både tekstforfatter, musiker og produsent på et veldig høyt nivå.

Les anmeldelser/omtaler her.

Hør podcastintervju om albumet + ekslusiv liveversjon av Sånne dager II

____________________________________________________________________

01.Ulven uten flokk m/DJ Scob

02.Sånne dager II m/Fredrik Søreide & Bitten-Helén

03.En ny side m/Marty

04.Alltid igjen m/Marty

05.Alt det de gjør

06.Ingen andre m/K.N.X

07.Family values II (norsk versjon)

 

01.Ikkje nokke pes

02.Rundt & rundt

03.Every now &then (norsk versjon)

04.Regnværsdag

05.Flammene

06.Pusterom

07.Mellom skyene

 

All tekst og musikk laget, fremført og mikset av Paul Bernard.

Mastret av Chris Sansom @ Propeller Mastering.

 ________________________________________________________________________

Ekstra gitar spor A03, B02, B03: John Inge Melve Ellingsæter

Ekstra gitar spor A02: Erik Stenfeldt

Ekstra bassgitar spor A04, B03, B07: Tor Inge Vethe

Ekstra vokal spor A02: Fredrik Søreide

Ekstra vokal spor A02, B03: Bitten-Helén Berntsen

Ekstra vokal spor A03, A04: Marte Marty Hagebø

Ekstra vokal spor B02: Alf J.A.Borge, Camilla North Norderud, Kenneth KNX Kvale, Lucas Roussel, Mikael Roussel, Tone Rose Bratland

Ekstra tekst og rap spor A06: Kenneth K.N.X Kvale

Ekstra tekst, melodi og vokal spor A08: Yngve Elde

Ekstra tekst og melodi spor A04: Ingjerd Cathrin Tranvåg

Melodi spor A02: Svanhild Sørlie Sleire

Melodi og tambourine spor A03: Marte Marty Hagebø

Scratching spor A01: Trond DJ Scob Johnsen

Coverfoto: Svanefoto

Coverdesign: Paul Bernard Visuals

 ____________________________________________________________________

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: