[Ny låt] «En null null» med Marty

100cover

«En null null» er tredje låt ut i rekken av låter som IKKE kom med på albumet «En ny side» som slippes i høst. Marty synger hooket, Fredrik Søreide korer og John Inge Melve Ellingsæter spiller gitarsoloen! Fun fact: Det er Marty som synger på tittelsporet på «Sånne dager» albumet – hun synger også på tittelsporet på det kommende albumet! Fredrik og John Inge bidrar også på flere låter på albumet! Kanskje litt mer «pop» enn hva dere vanligvis hører fra denne kanten..? Det er uansett meg ett hundre!

Setter stor pris på alle likes, kommentarer og delinger!

Takk for at du stakk innom!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: