Beats salg

KJØPSAVTALE

Velger du å kjøpe en beat av meg så tar jeg det for gitt at du har lest følgende og er enig. Velger du å kjøpe en beat av meg forutsetter det at du er kjent med mitt arbeid og ønsker det jeg tilbyr. Er du ute etter noe annet så må du finne det et annet sted. All kommunikasjon foregår skriftlig via epost eller melding (Facebook). BEATS kan høres her.


Om ikke annet er avtalt er det følgende avtale som gjelder:

Alle beats er eksklusive, dvs at bare du kan kan bruke beaten, og du vil ikke høre at den dukker opp hos andre. Kjøper du beats av meg forutsetter det at du er en rapper som skal bruke beaten til eget prosjekt (evt.m/gjester), og ikke en produsent som skal bruke andre folk på beaten. Videresalg er ikke lov. Det er heller ikke lov å forandre på beaten uten min samtykke. Artister som kan garantere utgivelse/ferdig låt foretrekkes. Jeg som produsent kan også poste/promotere den ferdige låten i mine kanaler.

Låter med mine beats skal alltid krediteres med “Paul Bernard” der det er mulig, evt. også tagges. Når det gjelder Tono, Gramo, registrering for digitalt salg og lignende er det også viktig at jeg registreres korrekt – mer info om dette etter avtale.

Det faktureres via epost når kjøper har bestemt seg for en beat. Jeg trenger fullt navn, postadresse og e-postadresse på fakturamottaker for å kunne gjøre dette. Beaten sendes via dropboxlenke etter betaling.

PS.Er det flere som ønsker samme beat selger jeg til høystbudende over minimum pris.

Ferdige beats
Dette inkluderer en ferdig eksklusiv beat  (wav, 44100kHz, 24bit). Du kjøper beaten som den er, det gjøres ikke forandringer utover tilpassing av struktur.

Stems

Stems er hver lyd/instrument som seperate lydspor. Får man stems så er det for miksing (lydjustering). Det er ikke lov å forandre musikken/innhold.


PAUL BERNARD
E-post: post@paulbernard.no
Nettside: www.paulbernard.no
Facebook: www.facebook.com/paulbernardmusic
Instagram: www.instagram.com/paulbernardmusikk

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: