Alf og Paul Bernard

ALF og PAUL BERNARD går sammen og gjør intimkonserter. De kan også legge opp til musikkworkshops/interaktive minikonserter. Alf og Paul Bernard har spilt sammen på og av siden 2007, og fast siden 2016 – da som en del av Paul Bernard sitt soloprosjekt.

På disse konsertene vil de gjøre nedstrippede versjoner av eget låtmateriale såvel som noen coverlåter. Det blir i all hovedsak akustiske gitarer, sang og rap.

OM ALF
Den tidligere Major Parkinson gitarist-koristen og Idoldeltakeren Alf er et kjent fjes og stemme i Bergens musikkmiljø som han har vært involvert i de siste 15 årene. Alf er også en av primusmotorene i Kameleonorkesteret. Han har opptrådt på utallige scener både i inn- og utland og har flere utgivelser bak seg i andre band og prosjekter. I de siste årene har han sluppet musikk, og opptrådt, sammen med Paul Bernard, både som gitarist og vokalist. Nå slipper han sin første sololåt.

Alf har vært aktiv musiker og musikkformidler siden starten av 2000-tallet; han har bl.a. turnert med rockeband i inn- og utland, deltatt i Idol, laget barnemusikal, vært gitarlærer, kordirigent og musikalsk leder i flere sammenhenger.

Facebook: www.facebook.com/sangalfen
Instagram: www.instagram.com/sangalfen

OM PAUL BERNARD
Paul Bernard er en selvstendig artist, produsent og låtskriver fra Askøy utenfor Bergen. Han skriver og produserer alle sine egne utgivelser selv, og har også over tid opparbeidet seg et navn som hiphopprodusent for andre artister. Paul Bernard skriver låter på norsk, og med sin eklektiske signatursound leker han seg gjerne med sjangere og beveger seg i landskapet mellom alternativ, melodiøs rock, rap og popmusikk.  I 2018 slapp Paul Bernard sitt fjerde soloalbum; “Aleine i min by”. i 2019 slapp han EP’en “Fingen opp EP”, og ny musikk slippes i starten av 2020. Det blir en EP i samarbeid med Alf.

Paul Bernard er utdannet faglærer i praktiske og estetiske fag i tillegg til digitalbildebehandling og visuell kommunikasjon. Han har jobbet med barn og ungdom over 20 år både som lærer og kulturarbeider. For øyeblikket er han klubbleder og kulturarbeider i Bergen kommune. Hele veien har han vært aktiv både som artist, produsent, låtskriver og musiker.

Facebook: www.facebook.com/paulbernardmusic
Instagram: www.instagram.com/paulbernardmusikk

 

 

 

 

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: